Hvad er dit budget?

Hvor meget må din nye hjemmeside koste? Det er vigtigt at afklare, inden vi går i gang med selve arbejdet. En god hjemmeside koster penge, men en kvalitetsbevidst investering betaler sig altid. Jeg har ikke faste priser, da vi først skal afstemme antallet af sider, design og funktioner. Prismæssigt er jeg dog billigere end de fleste bureauer, da mine driftsomkostninger er mindre.

Har du styr på tiden?

En fornuftig tidsplan er vigtig for samarbejdet. Uanset hvor velorganiseret du tror, du er, vil nogle elementer tage længere tid end forventet. Produktion af tekst og indsamling af billedmateriale er fx ofte større tidskrævende opgaver end forventet og kan forsinke et webprojekt i månedsvis. Det kan med andre ord blive en omkostningstung affære for dig, så husk at afsætte rigeligt med tid til webudviklingens forskellige faser samt indsamling af indhold og billeder.

Hvad er formålet, og hvem er målgruppen?

Det er vigtigt at have en klar idé om formålet med hjemmesiden og hvem målgruppen er. Dette gør det nemmere at finde et passende design og bestemme funktioner og indhold.

Hvis du ikke allerede har en hjemmeside med brugbare data om potentielle målgrupper, vil jeg derfor anbefale, at du udfører lidt målgrupperesearch, så du har en vis forståelse for målgruppen, inden samarbejdet påbegyndes. Jeg hjælper også gerne med dette, så vi sammen kan skabe en god løsning.

Hvilket design skal din hjemmeside have?

Det er en rigtig god idé at samle links til hjemmesider, som du synes er fede. Du kan også finde inspiration i hverdagens design og farver. Saml dine ideer, så taler vi sammen om de kreative muligheder. Designet skal gerne være moderne, brugervenligt og i overensstemmelse med dit brand og dine værdier.

Fængende tekster

Sørg for at skrive indhold, der er relevant og engagerende for din målgruppe. En klar struktur og en navigationsmenu er også vigtig. Brugerne skal nemt kunne finde det, de leder efter, og samtidig føle sig hørt og spejlet i dine tekster.

Vælg et responsivt design

Et responsivt design betyder, at dit nye website skal kunne tilpasse sig forskellige enheder som desktop-computere, tablets og smartphones. Særligt sidstnævnte er vigtigt, da søgemaskiner som Google vægter mobilvisninger højere end desktop-visningen. Derfor udvikler jeg altid både desktop- og mobilvisning samtidigt, så alt spiller gnidningsfrit, når websitet går online.

Husk at søgeordsoptimere dit website!

Når du får et nyt website, er det ikke ensbetydende med, at det er søgeordsoptimeret. Et responsivt design er ikke tilstrækkeligt, hvis din hjemmeside skal klare sig godt på søgemaskiner som Google, Bing eller Yahoo. Jeg vil sørge for, at dit website fungerer rent teknisk, men du har selv ansvaret for at finde søgeord, skrive søgeordsoptimeret meta-data, søgeordsoptimere billeder og alt-tekster med mere.

Har du hørt om redirects?

Hvis du allerede har en eksisterende hjemmeside, er det vigtigt, at vi sørger for at omdirigere trafikken fra den gamle hjemmeside til den nye. Hvis dette ikke udføres korrekt, risikerer du at miste al din online trafik og domæneautoritet fra den ene dag til den anden. Jeg hjælper gerne, men hvis arbejdet er meget tidskrævende, kan der tilkøbes ekstra timer.

Husk sikkerheden!

Du skal altid sørge for at beskytte dit website mod hacking og andre cybertrusler. Derudover har du også ansvaret for at beskytte dine kunders data ved at have en sikker cookie-politik og en SSL-lås på dit website. Hvis det er noget, du gerne vil have hjælp med, så sig til.

Fremadrettet vedligeholdelse

Alle websites kræver løbende vedligeholdelse. Jeg tilbyder derfor fast support og hosting, så der er styr på design, hastighed og teknik fremadrettet. Dette giver dig både sikkerhed og frihed, hvilket de fleste af mine kunder foretrækker.

Projektledelse fra start til slut

Som erfaren projektleder er jeg vant til at følge webprojekter til dørs. Jeg arbejder agilt, hvilket betyder, at webudviklingen sker i løbende dialog med dig som kunde.

Hvis der allerede er en projektleder på website-projektet, samarbejder jeg gerne. Alternativt kan jeg også tilbyde selvstændig projektledelse. I så fald udarbejder jeg en tidsplan og følger op i overensstemmelse med aftalen. Det er dog væsentligt, at begge parter følger tidsplanen, så projektet kan blive færdiggjort og faktureret inden for de aftalte rammer. Hvis tidsfristen ikke overholdes, vil fakturaen stadig skulle betales som aftalt.

Hvis du ønsker yderligere information om arbejdsprocessen eller projektledelse, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at hjælpe dig med dit webprojekt.