Lidt om mig

Så længe jeg kan huske, har jeg altid beskæftiget mig med kreative projekter. Oftest tilsat masser af detaljer, præcision og stædighed. Det forklarer også, hvorfor jeg hurtigt følte mig godt hjemme inden for webdesign og webudvikling.

Friheden ved at udvikle har altid draget mig. Det føles naturligt at tage computeren frem og begynde at udvikle. Koden omdannes til digitale designs i tæt dialog med mine kunder. Altid kreativt og fagligt udfordrende, da mennesker og virksomheder aldrig er ens.

Perfektionismen i arbejdet med kode og design giver mit arbejdsliv mening. Hver eneste detalje har sin plads. Når kodning, design og samarbejde smelter sammen i en højere enhed, fylder det mig med stolthed helt ind i knoglerne. Jeg elsker simpelthen mit arbejde.

"At skrive kode ét sted, og se det grafiske udtryk blive synligt et andet sted. Det bliver jeg aldrig træt af."

Uddannelse & erfaring

Med en uddannelse som multimediedesigner med professionsbachelor i webudvikling samt 8 års specialisering i udvikling af WordPress-hjemmesider, er mit faglige fundament 100% solidt. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ved alt om udvikling. Jeg støder, ligesom andre udviklere, ofte på nye faglige udfordringer i mit arbejde. Dette sætter dog kun kreativiteten i gang og sikrer, at jeg løbende holder mig opdateret på alt det nye, der sker inden for webudvikling og design.

Jysk ordentlighed møder nytænkning

Jeg designer professionelle hjemmesider i WordPress til både mindre og større virksomheder – uden skjulte priser og mistænkelige kontrakter. Jeg investerer mig selv i projektet og arbejder detaljeret og målrettet. Du skal kunne se og mærke, at der er kælet for detaljerne. Din nye hjemmeside er ikke bare en samlebånds-vare, men et originalt kvalitetsprodukt. De hjemmesider, jeg udvikler, har unikke designs tilpasset dine ønsker og behov, samt en brugervenlig administrationside, så det er nemt for dig selv at foretage ændringer, hvis og når du ønsker det.

Godt samarbejde skaber perfektion

En af grundene til, at jeg er webudvikler, skyldes min perfektionisme. Når man arbejder med kode, kræver det en vis grad af perfektionisme. Slutresultatet skal være smidigt – lækkert at se på og nemt at bruge. Dette opnår vi bedst med udviklingsmæssig perfektionisme og godt samarbejde. Jeg deler mine erfaringer, fletter dem sammen med dine ønsker og drømme. Sammen finder vi de bedste løsninger til netop din forretning.

Din egen udvikler

Jeg bliver din faste udvikler og digitale samarbejdspartner. Jeg initierer de indledende samtaler, styrer projektforløbet, udvikler og designer. Dette giver mig et grundigt og præcist indblik i alle detaljer og ideer, hvilket får vores arbejdsflow til at glide lettere. Arbejdet behøver ikke at passere gennem 2-3 andre personer – der er med andre ord kortere fra ord til handling.

Bæredygtige hjemmesider

Når jeg koder websites fra bunden, sikrer jeg, at det nye site ikke fyldes op med unødvendig kode, som kan gøre websitet langsomt. Unødvendig kode eller trådarbejde stiller dig og din virksomhed dårligere i forhold til søgemaskiner som Google og Bing. Derudover er det mindre bæredygtigt, da søgemaskiner bruger energi på at skanne hele dit site. Slutteligt får du et originalt website og ikke bare en tilpasset kopi.

Administrer din hjemmeside nemt og enkelt

Når jeg udvikler et website, sørger jeg altid for at skabe en brugervenlig og overskuelig administrationsside. Den indeholder de nødvendige design-tilpassede elementer og funktioner, hvilket gør det nemmere for dig at betjene, og du behøver ikke bekymre dig om at ødelægge designet. Det er let at oprette nye sider eller blogindlæg, da rammerne er fastsat. Du behøver ikke at bruge tid på at indsætte tekstfelter, vælge farver og skrifttyper. Alt dette er håndteret, så hjemmesidens designlinje forbliver konsekvent og professionel.