Hvilke cookies taler vi om?

En cookie udgør en lille tekstfil, der lagres i din browser, når du besøger linebukhave.dk. Dette giver mig mulighed for at genkende din enhed ved gentagne besøg. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

1. Ejerinformation

Line Bukhave

Blomsterparken 67B, Herskind
8464 Galten

Telefon: 60 10 68 58
E-mail: kontakt@linebukhave.dk

Cookies

Som tidligere nævnt, er cookies små tekstfiler, som gemmes i din browser og genkendes ved tilbagevendende besøg. De indeholder hverken personlige oplysninger eller vira. Mit websted benytter cookies til at identificere besøgende på sitet. Dette giver mig information om målgrupper og demografi, som jeg kan anvende til at tilpasse indhold og tjenester efter dine interesser. Cookies kan også anvendes til analyser, online annoncering, spørgeskemaundersøgelser og lignende.

2.1 Varighed

Cookies slettes automatisk efter nogle måneder, men fornyes ved hvert besøg.

2.2 Sletning af cookies

Skulle du ønske at fjerne vores cookies, kan du følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Undgåelse af cookies

Hvis du foretrækker at undgå brug af cookies, kan du følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4: Anvendelse af vores cookies

Cookies anvendes til analyse og statistik over besøg på websitet. Dette giver mig brugeroplysninger om geografi og interesser, som hjælper mig med bedre at forstå mine besøgende.

Line Bukhave benytter følgende værktøjer til dataindsamling via linebukhave.dk:

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger overdrages ikke til tredjepart. Jeg indsamler heller ikke personoplysninger uden dit samtykke, medmindre du selv har forsynet mig med oplysninger via registrering, køb af ydelser eller deltagelse i undersøgelser. I disse tilfælde indsamler jeg kun oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger til vores tjenester samt kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger anvendes primært til at fuldføre køb eller levere service, som oplysningerne blev indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne benyttes også til at lære dig og vores andre brugere bedre at kende. Dette kan inkludere undersøgelser og analyser med formål om at forbedre mine produkter, tjenester og teknologier samt vise indhold og reklamer, som matcher dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedrørende opbevaring af personoplysninger

Skulle du ønske adgang til de personoplysninger, jeg har om dig, kan du til enhver tid kontakte mig på kontakt@linebukhave.dk. Dette gælder også, hvis der er fejl i dine oplysninger eller hvis du ønsker at gøre indsigelse. Du har altid mulighed for at få indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse i overensstemmelse med Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

I overensstemmelse med Persondataloven skal dine personlige oplysninger altid opbevares sikkert og fortroligt. Jeg opbevarer kun dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Websitets sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at dine oplysninger behandles ansvarligt og i overensstemmelse med dine rettigheder som bruger.

Dog kan jeg ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Risikoen eksisterer for, at uautoriserede personer kan få adgang til oplysninger under transmission og elektronisk opbevaring af data. Derfor afgiver du personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes løbende eller anonymiseres, når formålet, de blev indsamlet til, er opfyldt. Personoplysninger opbevares maksimalt i 12 måneder efter brug.

På grund af den hurtige udvikling på internettet, kan ændringer i min behandling af personoplysninger være nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ved eventuelle ændringer vil datoen for “sidst opdateret” blive angivet nederst på siden.

Skulle der blive behandlet personoplysninger om dig, har du i henhold til Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der vedrører dig. Viser det sig, at oplysninger eller data om dig er unøjagtige, har du ret til at kræve, at de bliver rettet, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandling af oplysninger om dig. Ligeledes har du mulighed for at tilbagekalde dit samtykke når som helst. Skulle du ønske at indgive en klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig, kan du henvende dig til Datatilsynet i overensstemmelse med persondatalovens § 58, stk. 1.

 

 

Senest opdateret d. 28-08-2023