Hvad siger mine kunder om mig?

Line har sine meninger og giver dem til kende, og så har hun et grafisk virkelig godt øje, det betyder alt for mig som kunstner, når jeg skal præsentere mine værker. Hun har god stil og god smag, og man kan altid regne med hende. Hun lytter til ønsker, og formår at få disse optimeret og videreudviklet.

- Ina Rødtness, Kunstner

Det er enormt rart at samarbejde med Line. Hun træffer gode og holdbare beslutninger og har et godt øje for det visuelle. Det giver stor tryghed i projektet - og et super slutresultat.

- Niels Thysk, Projektchef og partner hos Makeable

Line er meget arbejdsom, fokuseret og udviser stort ansvar og loyalitet. Hun klør på indtil både hun og vi er helt i mål – altid med stort overskud og stor energi.

- Anette Lausch, Tidligere seniorprojektleder og daglig leder hos Minuskel

Line arbejder selvstændigt, fokuseret og yderst struktureret. Opgaverne løses beslutsomt og ansvarsfuldt. Lines evner til at være løsningsorienteret, organiseret og tænke langsigtet, har været en fordel for de projekter hun har været involveret i.

- Kim Søgaard, Direktør for Retrospect Film

Line er en sød og udadvendt person, som både evner at fordybe sig i nørdet kodning og som på samme tid har en fin forståelse for såvel det overordnede design som for designdetaljerne. Egenskaber, som samlet set er helt afgørende for at kunne udvikle superlækre, brugervenlige og kodeteknisk optimerede websites.

- Lone Storgaard, Direktør for Design Concern